home sweet home – move me – pulley hanglamp chroom kopen Move me > Hanglampen? Lees eerst dit

  reviews ervaringen

home sweet home – move me – pulley hanglamp chroom

van home sweet home kopen? Ervaringen home sweet home

Verkrijgbaar in chroom
Ean 8718808191296
SKU

Gemaakt van glas
Afmetingen

Maak nu kennis met deze veelzijdige hanglamp Pulley! Deze moderne pendel hanglamp zit vol verrassingen! Op de energiezuinige LED lichtbron zit een magneetje dat verbonden is met de aluminium diffuser binnenin het glas. Verplaats je het magneetje, dan reguleer je zelf per moment de richting van de lichtbundel. Profiteer vooral ook van deze innovatieve all-in hanglamp in kleinere kamers. Je bespaart veel ruimte zonder in te leveren op design, sfeer & gemak! En heel fijn, dankzij (geïntegreerd) LED licht wordt de lamp niet zo warm.

Hanglamp Pulley bestaat uit 2 elementen:

Verlichtingspendel Pulley

Pulley is een hoogteverstelbare snoerlamp van crhoomkleurig kwaliteitskunststof. Het snoer kun je heel stylish rondom de houder oprollen en fixeren via de kleine inkeping. Deze geniale, unieke pendellamp met zwart-wit strijkijzersnoer is een van highlights uit de serie Move Me. Groot voordeel van deze lamp is dat je de lamphoogte binnen enkele tellen kunt aanpassen. Zo kun je tijdens het eten of lezen de lamp laag hangen en daarna weer hoog. Meerdere lampen op verschillende hanghoogte is als clusterverlichting een speelse, creatieve oplossing. Pulley heeft een E27 fitting (max. 10W) en een 1,5 meter lange kabel. 

LED lamp Cone

LED lamp Cone grijs is een decoratieve LED lichtbron met ingebouwde zilver-gouden diffuser. Dit ingenieuze, unieke ontwerp uit de serie Move Me laat jou genieten van gericht licht direct vanuit de lichtbron. Het kapje binnenin is verbonden met een beweegbaar magneetje (incl.) aan de buitenkant van de Ø 12 cm glazen lichtbron. Het lampje is dimbaar. Je kunt de lichtbundel geheel rondom via het magneetje manueel reguleren naar de gewenste richting. Het kapje beschermt je tegen het licht dat normaalgesproken direct in de ogen schijnt. Het warmwitte LED licht (5,5W, 2700K) dat is geïntegreerd in deze 'gloeilamp' is niet vervangbaar, maar met 25.000 branduren is dat ook niet nodig. 

voor 16:00 besteld, morgen in huis

100

home sweet home

EUR

Actieprijs vandaag : 39.99 Euro

Ga naar home sweet home – move me – pulley hanglamp chroom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *